Artikelen zoeken

Kristel de Groot

Gedurende haar werk als verpleegkundige tussen 2005 en 2010, raakte Kristel geïnteresseerd in de uitdagingen waar de gezondheidszorg voor staat. Tijdens haar studie gezondheidswetenschappen (Health Education & Promotion) is zij project ondersteuning geweest bij de implementatie van het EPD in een algemeen ziekenhuis. Daarna heeft zij ruim 5 jaar ervaring opgedaan in verschillende projecten in de adviessector. Sinds een jaar werkt zij als beleidsadviseur innovatie en strategie bij GGzE.

Binnen GGzE is Kristel actief als projectleider op verschillende projecten, zoals onder anderen Beweeggames, Applied Games voor Professionals en het Persoonlijk Gezondheidsdossier. Daarnaast is zij betrokken bij de strategische samenwerkingen met Philips, Slimmer Leven 2020 en verschillende gamebedrijven. Met haar achtergrond vanuit zorg, beleid, IT en innovatie heft zij een gedifferentieerde kijk op dingen.

Haar werk als adviseur deed Kristel beseffen dat ze de zorg niet alleen vanaf de proceskant wilde verbeteren, maar ook nog steeds betrokken wilde zijn bij de persoonlijke zorg voor mensen. Daarom is Kristel naast haar werk betrokken bij een organisatie voor vrijwilligerswerk in de palliatieve zorg, waar zij zorg draagt voor een groep mensen in de laatste fase van hun leven.

Bekijk mijn bijdrages

Mijn bijdrages

ArtikelGGzE Pokémon Go Event in 040 Stadsnieuws 2016

23 December 2016

NieuwsGGzE wint Univé Paludanus Publieksprijs 2015

05 April 2016

ArtikelGamebus : gezondheidsapp voor forensische clienten

04 January 2016

ArtikelJe concentreren gaat makkelijker met een spelletje

17 December 2015

ArtikelZingend op de fiets door Rome

23 November 2015

ArtikelBeweeggames: Wat beweegt jou?

01 June 2015