Artikelen zoeken

VR-Hub bijeenkomst Hyperspace collectief

18 December 2017 | Joep Kolijn | Embryo
VR
Toon project timeline

Samen het nieuwe jaar in!

Afgelopen dinsdag 12 december was de VR Hub aanwezig bij de eindejaarsborrel van het Hyperspace Collective. Het Hyperspace Collective is een bottom-up netwerk van onafhankelijke ondernemers en bedrijven die werken met innovatieve technieken zoals Virtual, Augmented en Mixed Reality en vaak in verschillende samenstellingen aan bijzondere en vaak unieke projecten in verschillende sectoren samenwerken. De innovatieve oplossingen zijn content gedreven, waarbij techniek nooit een obstakel is, maar het verhaal altijd voorop staat

H

Terug Blik 2017

De avond begon met terugblikken op 2017; een jaar met veel groei en ontwikkeling. Zo zijn er meerdere proeverijen in de Effenaar Smart Venue geweest, heeft VREE hun platform gelanceerd, wij vanuit de GGZE de VR-hub gestart en is er vanuit het Hyperspace Collective een makethon voor Rijkswaterstaat verzorgd.

Vooruit Blik 2018

Daarnaast werd ook vooruitgekeken naar de toekomst. In 2018 wordt het Hyperspace Collective een officieel instituut waarvoor in januari een eerste aanzet gemaakt zal worden. Daarnaast staan weer verschillende samenwerkingsactiviteiten op de planning, waar ook wij vanuit de VR Hub nauw bij betrokken zullen zijn. Naast nog enkele inspirerende presentatie was het tijd om het glas te heffen op het afgelopen jaar en een mooie toekomst. Wij zien uit naar wat 2018 ons gezamenlijk zal brengen!

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met --Naam Contactpersoon--. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.